Πάνω-Κάτω, ένα ταξίδι στο χρόνο | ΕΡΤ3

Τηλεοπτική Σειρά, του Κώστα Ντάνη, 6 επεισοδίων μέσα στους συρμούς του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου με παρουσιαστή τον Γ.Βέλτσο και καλεσμένους τους: Χρ.Παπούλια, Γ.Τζιρτζιλάκη, Μ.Μαρμαρινό, Β.Παπαβασιλείου, Χρ.Μαρκοζάνη και Γ.Λουκή Σκηνοθεσία: Κώστας Ντάνης Διεύθυνση φωτογραφίας: Αλέξης Πηλός Εικονοληψία: Παντελής Λαδάς Ηχοληψία: Δημήτρης Κανελλόπουλος Επεξεργασία: Λάσκαρης Αγοραστός Παραγωγή: KN Productions

Επεισόδιο 01 - Τηλεοπτική εκπομπή για το κανάλι της ΕΡΤ3, με παρουσιαστή τον Γ.Βέλτσο και καλεσμένο στο πρώτο επεισόδιο τον αρχιτέκτονα Χρ. Παπούλια.
Επεισόδιο 02 - Τηλεοπτική εκπομπή για το κανάλι της ΕΡΤ3, με παρουσιαστή τον Γ.Βέλτσο και καλεσμένο στο δεύτερο επεισόδιο τον αρχιτέκτονα Γ.Τζιρτζιλάκη.
Επεισόδιο 03 - Τηλεοπτική εκπομπή για το κανάλι της ΕΡΤ3, με παρουσιαστή τον Γ.Βέλτσο και καλεσμένο στο τρίτο επεισόδιο τον σκηνοθέτη Β.Παπαβασιλείου.
Επεισόδιο 04 - Τηελοπτική εκπομπή για το κανάλι της ΕΡΤ3, με παρουσιαστή τον Γ.Βέλτσο και καλεσμένο στο τέταρτο επεισόδιο τον σκηνοθέτη Μ.Μαρμαρινό.
Back to Top